Troben els cadàvers d’una mare i un fill en un pis de Badia del Vallès

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una mare i un fill, els cossos han estat trobats al seu domicili de Badia del Vallès. La policia catalana ha fet caure la porta després que un veí posés en coneixement dels agents la pudor que sortia de l’habitatge, situada al carrer Santander d’aquesta localitat. No ha transcendit si la mort de tots dos ha estat violenta.

Els cadàvers han estat descoberts a les dues de la tarda i tres hores després encara treballava la Policia Científica per a trobar indicis al pis on han ocorregut els fets. Pel que sembla, l’home aparenta uns 50 anys d’edat i l’altra víctima és una dona gran. Segons algunes fonts, el fet que hagués sang al lloc consoliden la possibilitat que es tracti d’una mort violenta, tot i que els Mossos no descarten de moment cap hipòtesi.

Port de Tarragona