Una veïna de Pradell mor en xocar la furgoneta on viatjava contra un camió a Valls

Un camió ha bolcat a Freginals i vuit unitats de Bombers han hagut d'extingir l'incendi que s'ha originat en el vehicle a conseqüència de l'accident.

Imatge del camió incendiat a Freginals.

Una veïna de Pradell de la Teixeta ha mort aquesta tarda a conseqüència d’un accident de trànsit que s’ha registrat a la C-37, al terme municipal de Valls. El succés ha tingut lloc a dos quarts de quatre de la tarda quan, per causes que es desconeixen, han col·lidit frontalment un camió i una furgoneta Renault Kangoo. A conseqüència del xoc, ha mort la passatgera davantera de la furgoneta, Emília M.C., de 74 anys, i el conductor d’aquest vehicle, Mariano F.B., de 82 anys, ha resultat ferit crític i ha sigut traslladat a l’Hospital Joan XXIII. El conductor del camió ha resultat il·lès. Les primeres investigacions apunten que la furgoneta hauria envaït el carril contrari i hauria col·lisionat amb el camió.

Arran de la incidència, s’han activat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, la carretera s’ha tallat en els dos sentits de la marxa, tot i que s’han fet desviaments. La circulació s’ha normalitzat a les 18.19 h.

Camió incendiat a Freginals
D’altra banda, un total de vuit vehicles de Bombers van extingir avui  l’incendi d’un camió que ha bolcat a Freginals. Els fets s’han produït a les 14.06h, quan un camió de gran tonatge que transportava vi ha patit una sortida de via al punt quilomètric 331 de l’AP-7, a Freginals. El camió s’ha incendiat i està cremant totalment. Vuit dotacions de Bombers treballen al lloc dels fets en aquests moments per tal d’apagar les flames, que han creat una visible i densa columna de fum negre. L’incendi s’ha donat per controlat a les 15h. El conductor, que ha pogut sortir del vehicle, ha resultat ferit menys greu. Fins al lloc hi han anat dues unitats del SEM, que l’han traslladat al CAP d’Amposta.

A causa de l’accident, la via ha quedat totalment tallada en sentit nord, segons informa el Servei Català de Trànsit.  Infoautopista indica hi ha quatre quilòmetres de retencions i els vehicles estan obligats a desviar-se per la sortida 42 a Vinaròs. El camió de gran tonatge ha bolcat a un kilòmetre de distància d’on es va produir el fatídic accident d’autobús en què van morir 13 estudiants el 20 de març del 2016.