Dos operaris ferits en l’explosió d’una caldera a una masia que rehabilitaven a la població empordanesa de Corcà

Dos treballadors han resultat ferits, un d’ells amb cremades de segon grau i l’altra amb politraumatismes, en esclatar la caldera d’una masia de Corçà -Baix Empordà- on feien treballs de rehabilitació. El fet s’ha registrat a tres quarts de cinc de la tarda. Un conductor de la carretera C-252 ha trobat part d’una finestra a la calçada procedent de la forta explosió i ha donat l’avís a Bombers de la Generalitat, que han fet arribar cinc dotacions. Els primers indicis apunten que es trobaven purgant la caldera de la masia.

Tot i la virulència de la deflagració, l’estructura de la masia no n’ha quedat afectada, tot i que dependències, portes, el fals sostre o les finestres han quedat malmeses. Els ferits han estat traslladats pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a dos centres hospitalaris.

 

 

Port de Tarragona