Un jove de 23 anys mor en caure mentre feia la via ferrada de les Venes de Rojalons, a Montblanc

Arxiu

Un veí de Barcelona de 23 anys ha mort aquest mig dia en caure de 15 metres mentre escalava, juntament amb un grup de vuit amics, la via ferrada anomenada les Venes de Rojalons, al terme de Montblanc.

Els Bombers, que han rebut l’avís minuts abans de les 13 hores, han activat l’helicòpter amb els bombers del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM), que han accedit fins on es trobava el jove per poder rescatar-lo amb grua. Malgrat fer-li les maniobres de reanimació cardiopulmonar, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida. També hi ha intervingut tres vehicles més dels Bombers per donar suport.

Els Mossos d’Esquadra, que s’han activat amb dues patrulles, han dut a terme les tasques d’aixecament del cadàver i han obert les diligències judicials i la investigació per esclarir les causes de l’accident, que investigaran.

Port de Tarragona