La Policia Nacional deté a Barcelona un individu per alegrar-se en xarxes socials de la mort del fiscal Maza i per amenaçar amb apunyalar Millo

La investigació va començar gràcies a diverses denúncies ciutadanes que van alertar de les publicacions que realitzava el detingut, que tancava perfils per intentar no deixar rastre.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Barcelona un individu com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces, incitació a l’odi i injúries. L’arrestat va proferir nombroses publicacions i comentaris a les xarxes socials en què incitava a l’odi ia la discriminació arribant a amenaçar amb apunyalar al Delegat del Govern a Catalunya o a alegrar-se del recent defunció del fiscal general de l’Estat, segons informa la policia. La col·laboració ciutadana, a través de les denúncies que van alertar de les publicacions, va permetre als agents començar la investigació.

Els policies van tenir coneixement de diverses publicacions a les xarxes socials en què un individu proferia greus amenaces i injúries. Després de diverses gestions, els policies van identificar a l’usuari i van constatar que tenia diferents perfils en xarxes que tancava un cop realitzava les publicacions per no deixar rastre de la seva activitat delictiva.

Els agents van analitzar tots els seus perfils i van comprovar que nombroses publicacions incitaven a l’odi ia la discriminació. A més, l’arrestat va publicar amenaces contra al Delegat del Govern a Catalunya o contra les forces i cossos de seguretat desplegades a Catalunya. Després de la seva identificació i localització, dimarts passat era detingut als voltants del seu domicili a Barcelona.

Port de Tarragona