Una dona embarassada i la seva parella moren a trets en un habitatge de Vinaròs

Les primeres investigacions apunten que l'home la va matar i després es va suïcidar en un possible cas de violència masclista.

Els fets han ocorregut al carrer de la Canya de Vinaròs.

Una dona de nacionalitat alemanya, de 30 anys, ha mort a conseqüència dels trets que ha rebut en un habitatge de Vinaròs, a Castelló, aparentment a mans de la seva parella, que també ha mort. Pel que sembla, tot apunta que ell -de 40 anys- s’ha suïcidat posteriorment a l’assassinat en un cas de violència de gènere. La Guàrdia Civil ha rebut una trucada a les 7.20 hores d’aquest matí apuntant que en un habitatge del carrer de la Canya, al nord de la població, s’havien sentit trets.

Al lloc s’ha enviat una unitat del SAMU, però els sanitaris no han pogut fer res, ja que la mort s’hauria produït en els minuts anteriors a la seva arribada. Els cossos han estat trobats pels pares de la dona. Ella estava embarassada de vuit mesos.
Les primeres investigacions apunten que l’home la va matar i després es va suïcidar en un possible cas de violència masclista.