Un motorista mor i un altre resulta ferit en un accident entre dues motos al Circuit de Calafat

A Sant Carles de la Ràpita un jove va ser traslladat en estat greu a l'hospital de la Cinta de Tortosa després de xocar contra un turisme al moll de pescadors. Va patir una parada cardiorespiratòria.

Un motorista de 47 anys ha perdut la vida aquesta tarda al Circuit de Calafat després de patir un accident en què s’ha vist implicat un altre pilot, que ha resultat ferit. Avui es celebrava en aquest circuit una activitat relacionada amb el motociclisme El succés ha passat a les 13 hores i al lloc s’han desplaçat un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dues ambulàncies. El ferit ha estat evacuat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, tot i que pel que sembla les seves ferides no revestien gravetat. Tres patrulles de Mossos d’Esquadra s’han encarregat de l’atestat i la coordinació de la seguretat en el lloc.

El succés es produeix hores després que un altre motociclista patís ferides molt greus en xocar amb un turisme al moll de pescadors de Sant Carles de la Ràpita la passada nit. El conductor del vehicle de dues rodes va quedar sota el turisme i va patir una parada cardiorespiratòria, de la qual va poder recuperar-se gràcies a la reanimació que va realitzar el SEM. Va ser traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

 

Port de Tarragona