FLASH: Operació antiyihadista de Mossos de matinada a Sant Pere de Ribes

La policia catalana registra domicilis de persones actives a la xarxa en la justificació i incitació a accions terroristes.

Una de las últimas actuaciones de los CDR han tenido como escenario las autopistas.

Unitats de Tedax (desactivació d’explosius), canina, Grup Especial d’Intervenció (GEI) i Brimo del cos de Mossos d’Esquadra participen aquesta matinada de dilluns en una operació contra el terrorisme jihadista a Sant Pere de Ribes, al Garraf, ha informat el cos policial. De moment no s’ha informat de detencions, encara que els registres a domicilis que s’estan fent així ho preveuen.

L’operació ha començat a les quatre de la matinada i es va iniciar fa mesos després de detectar a administradors de perfils de xarxes socials que, de forma coordinada, enaltien i justificaven accions de grups terroristes, informa la policia catalana. Els sospitosos, ara perseguits a la localitat del Garraf, també incitaven a la comissió d’accions terroristes.

AMPLIACIÓ

 

Port de Tarragona