Tres persones, dos veïns de Tortosa i un francès, moren en el xoc entre un turisme i una furgoneta a la C-12, a Benifallet

Un nadó de pocs mesos és l'únic supervivent de l'automòbil i va ser traslladat amb ferides lleus a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

tráfico carretera
Imagen del accidente ocurrido en Viladecavalls la noche del domingo, donde los Bombers excarcelaron a dos personas.

El Servei Català de Trànsit informa que la conductora i el passatger posterior d’un cotxes, així com el conductor d’una furgoneta han mort en un accident de trànsit registrat ahir a la nit a Benifallet, a la comarca del Baix Ebre. El succés es va registrar a les 22:45 al quilòmetre 45,30 de la C-12 per causes que encara s’estan investigant. El turisme i la furgoneta van xocar frontalment cuasando la mort de A.D.M., de 28 anys i M.B.S., de 35 anys, tots dos veïns de Tortosa, que viatjaven en l’automòbil. Al seient del darrere viatjava un nadó de pocs mesos que va ser traslladat amb ferides lleus a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. El conductor de la furgoneta, de nacionalitat francesa, també va morir en el succés.

Set dotacions de Bombers, cinc dotacions de Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que incloïa un equip d’ajuda psicològica, i cinc de Mossos van atendre l’emergència. La carretera va romandre tallada en els dos sentits de la marxa fins a la 1,30 hores.

 

Port de Tarragona