L’acusat de l’homicidi d’una dona a Salou afirma en el judici que va morir durant una pràctica sexual d’ofec

El judici va començar ahir a l'Audiència Provincial de Tarragona on el fiscal demana una pena de 15 anys de presó per al processat, de nacionalitat brasilera.

Homicidio Salou
En aquests apartaments del carrer Montblanc de Salou van ocórrer els fets que es jutgen a l'Audiència Provincial de Tarragona.

Claudio A.Ş., el brasiler acusat de matar una jove de Lleida a Salou al mes d’agost de 2016, va afirmar ahir a l’Audiència Provincial que ho va fer sense intenció de causar dany, tan sols com una pràctica sexual. El que practicava era la hipòxia, una mena de joc sexual en el qual es simula un estrangulament. El processat va afirmar que va pagar a la víctima perquè passés la nit amb ell, al que ella va acceptar -segons la seva versió- ja que exercia de manera esporàdica la prostitució.

Després consumir droga i begudes alcohòliques, la parella va practicar el sadisme durant hores. A l’entorn d’aquestes pràctiques sexuals es va produir la mort d’ella, alguna cosa que Claudio A.Ş. assegura que el va deixar en estat de xoc. Ell va pensar que la seva passivitat responia al consum de drogues, però va saber el que havia passat en comprovar que el cos de la jove estava fred. Va afirmar en tot moment davant el tribunal que no va tenir intenció de matar-la ni fer-li mal, que el que va succeir va ser conseqüència de la dura pràctica sexual que realitzaven. El seu fill, de nou mesos, es trobava en una altra estada del pis. El judici continuarà avui a l’Audiència Provincial de Tarragona, on la fiscalia sol·licita 15 anys de presó per homicidi amb l’agreujant d’abús de superioritat, mentre que l’advocat que representa la família de la víctima considera que s’ha d’aplicar una pena de 20 anys per assassinat amb traïdoria. La defensa, per la seva banda, considera que el seu representat ha de quedar lliure.

Port de Tarragona