L’Audiència de Lleida desestima el recurs del pare de Nadia i confirma la seva presó provisional

Segons els magistrats no ha canviat en el cas en els últims mesos, de manera que no hi ha res de nou de valorar en el procediment.

Padre caso Nadia Lleida
El padre de la pequeña Nadia reitera que no cometió ninguna estafa.

L’Audiència Provincial de Lleida ha desestimat el recurs d’apel·lació presentat per la defensa de Fernando B., pare de la nena Nadia, que presumptament es va beneficiar de donacions per curar a la seva filla, que van tenir una altra destinació, segons es desprèn de l’escrit legal. En l’escrit presentat als jutges, es fa constar el temps transcorregut des que va entrar a la presó i, a més, es nega que hi hagi delicte d’estafa. Al·lega el seu representant que els diners que es va recaptar va ser destinat a «finançar els enormes costos del tractament de la greu malaltia» de la seva filla menor. També s’al·lega que no hi ha risc de fuga que justifiqui la presó provisional, en tenir nacionalitat espanyola, família al país, ni antecedents penals.

Per la seva banda, el tribunal considera que no hi ha res de nou en el recurs que ara s’ha presentat, tan sols que han transcorregut tres mesos des de l’última resolució. Es manté, segons els magistrats les mateixes inculpacions respecte a l’estafa agreujada.

Port de Tarragona