Mor a l’hospital de Tortosa el jove motorista ferit greu al port de Sant Carles de la Ràpita

Accidente moto Sant Carles de la Ràpita
El accidente se produjo en el muelle de pescadores.

El jove de 17 anys que va patir dissabte passat un accident de trànsit al moll de Sant Carles de la Ràpita ha mort avui a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. El menor va xocar contra un tot terreny BMW X-6, conduït per un veí de Tortosa de 22 anys i el seu cos va quedar sota el vehicle de quatre rodes. Els bombers es van haver d’esforçar més d’una hora per poder treure’l d’entre les rodes del vehicle, ja en parada cardiorespiratòria. No obstant això, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques van aconseguir la seva reanimació i posteriorment el van traslladar al centre sanitari on avui ha mort. Aquest mateix dia, dissabte, va morir un altre motociclista al Circuit de Calafat, a l’Ametlla de Mar, a uns 50 quilòmetres del lloc on va ocórrer aquest accident.

Port de Tarragona