Una persona ha resultat morta i una altra intoxicada lleu en l’incendi d’una casa al Montmell

Altres actuacions de Bombers han estat l'extinció a Sabadell d'un foc a un pis on s'ha registrat dos intoxicats. A Valls es continua remullant una pila de troncs que cremaven des d'ahir a la Fontcaldes.

Incendi a Valls
Imatge facilitada pels Bombers sobre un altre incendi que ha afectat la zona de Fonscaldes, a Valls aquest matí.

Un home de 81 anys, amb mobilitat reduïda, ha mort aquesta nit en l’incendi d’una casa del carrer Vilafranca, a la Urbanització Pinedes Altes del Montmell. Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 22.37 hores d’ahir per l’existència d’un foc on, a banda de la víctima mortal, també va resultar intoxicada una dona de 74 anys que va ser traslladada pel Sistema d’Emergències Mèdiques a l’Hospital del Vendrell.

Fins al lloc es van desplaçar 7 dotacions dels Bombers (3 camions, l’autoescala i 3 vehicles lleugers) que a la seva arribada es van trobar el foc totalment desenvolupat. A les 23.46 hores ja van donar l’incendi per controlat i van procedir a remullar punts calents de l’interior i a ventilar. A causa del foc part de la teulada ha cedit.

El dispositiu d’emergència també va estar format pels Mossos d’Esquadra, que van desplaçar quatre patrulles que es van fer càrrec de les tasques judicials, així com de la investigació del sinistre, i 2 ambulàncies del SEM.

Una hora després, els bombers van haver d’actuar davant l’incendi d’una pila de troncs que des d’ahir crema a la zona de Fontscaldes, a Valls. Es tracta d’una pila de 100 m de llarg i 8 d’ample enmig de zona forestal. Actualment (11 hores) es continua remullant la zona.

Intoxicats a Sabadell

D’altra banda, dues persones han resultat intoxicades lleus per un incendi en un pis de Sabadell (Vallès Occidental). A les 05.49 hores d’aquesta matinada, els Bombers també eren alertats d’un incendi en un pis de la Plaça Llívia número 4 de Sabadell. Fins al lloc s’han desplaçat 4 dotacions dels Bombers que a les 06.03 hores ja donaven el foc per apagat. L’incendi ha cremat una habitació del pis de la tercera planta i el fum ha afectat tot el pis així com l’escala de l’immoble. 16 veïns han estat desallotjats preventivament i la resta confinats als seus domicilis. Dues persones han resultat intoxicades i han estat traslladades pel SEM a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Port de Tarragona