Operació policial contra la màfia georgiana aquesta matinada a Barcelona i Madrid

Entre els detinguts es troba la dona d'un "capo" dedicat al crim organitzat.

Operación policía mafia georgiana
Una de las intervenciones de entrada y registro se llevó a cabo en la calle Escocia de Barcelona, cercana a la Meridiana.

El cos de Mossos d’Esquadra, conjuntament amb el Cos Nacional de Policia, mantenen oberta una operació de registre de domicilis a la província de Barcelona i a Madrid contra la màfia georgiana. Els registres es porten a terme a Barcelona (La Sagrera) Mataró, Gavà, Cornellà de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i -segons publica El Periódico- també a Madrid. Encara que no hi ha confirmació oficial de moment, al semblar ja s’han portat a terme detencions en aquestes intervencions contra el crim organitzat. Segons el rotatiu, entre els detinguts es troba un «capo» de la màfia. L’arrest podria haver estat produït al carrer Escòcia de Barcelona, a prop de l’avinguda Meridiana. L’operació policial ha començat a les quatre de la matinada.

 

Port de Tarragona