FLASH: Els Mossos investiguen una explosió intencionada que ha provocat un mort a un pàrquing de Viladecans

La víctima no ha estat identificada encara i al lloc hi treballen tretze dotacions dels Bombers.

Els Mossos de la Divisió d’Investigació Criminal investiguen la mort d’un home en una explosió a Viladecans. El fet es va produir a un aparcament subterrani del carrer Santiago Rossinyol i Prats, de Viladecans. Tretze dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre del Sistema d’Emergències Mèdiques i quatre dels Mossos i de la Policial Local de Viladecans s’han desplaçat al lloc on han localitzat el cos sense vida d’un home.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s’ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’explosió amb incendi del pàrquing a les 11:38 hores d’avui, dijous 30 de novembre, que ja està extingit. A més dels danys personals, el foc ha cremat dos vehicles que es trobaven a la primera planta del pàrquing. La víctima encara està pendent d’identificar i s’ha donat a una altra persona a l’interior de l’ascensor de l’edifici, que ha estat atesa pels serveis mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i l’han evacuada a l’Hospital Moisès Broggi. Com a mesura preventiva, han estat desallotjats els veïns de quatre blocs del carrer Santiago Rossinyol i Prats, els quals encara no han pogut tornar.

ACTUALITZACIONS:

16:15 TEDAX a la zona.

16:22 Podria tractar-se d’un cotxe bomba. Es descarta mòbil terrorista i s’apunta al crim organitzat. Després d’una primera explosió «fortíssima» s’han sentit dues rèpliques més. Es descarta també el mòbil suïcida.

16:37 Els investigadors relacionen la víctima amb la prostitució i una explosió ocorreguda fa anys a La Jonquera.

Port de Tarragona