Mor un tarragoní en xocar dos cotxes frontalment contra un camió a l’N-340, a Altafulla

El conductor del segon turisme va resultar ferit greu, i el camioner il·lès. La carretera va quedar tallada per espai de quatre hores, tot i que es van habilitar desviaments.

Mossos Accident Transit
Sis patrulles de Mossos van atendre l'accident, que investigaran. / ARXIU

Un veí de Tarragona, D.C.G., de 34 anys, va morir ahir a la nit en un accident de trànsit que es va registrar al punt quilomètric 1.175,3 de l’N-340, al seu pas per la població d’Altafulla. L’accident es va produir a les 23,40 hores per causes que encara s’estan investigant. Dos turismes van topar frontalment amb un camió. El finat era el conductor d’un dels vehicles. L’altre conductor va resultar ferits greus i va ser traslladat a l’hospital de Santa Tecla. Per la seva part, el conductor del camió va resultar il·lès.

La via va ser tallada per espai de quatre hores, tot i que es van habilitar desviaments. Sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers i tres del Sistema d’Emergències Mèdiques van atendre l’emergència.