Una desena de persones han hagut de ser evacuades a Sarral per l’incendi en una caldera

Dues persones han patit cremades en altres incendis registrats a Figueres i Premià de Mar. A Igualada, va cremar l'oficina d'una adoberia de pells. Bombers ha atès 8 incendis a causa d'aparells de calefacció.

Fuego Incendio Bomberos Figueres
Imagen de la actuación llevada a cabo por Bombers en un sexto piso en Figueres.

Un incendi, declarat als baixos d’una finca de Sarral ha obligat que deu persones que vivien en l’immoble hagin hagut d’abandonar els seus domicilis per precaució davant d’un incendi que s’ha originat en un magatzem, segons informen els Bombers. El foc s’ha originat en una caldera que ha quedat destruïda, així com uns bidons de gasoil propers, on els bombers han descobert una fuita del combustible. El fum ha envaït els pisos superiors, encara que no s’ha registrat cap dany personal. Al lloc s’han desplaçat vuit unitats de Bombers de la Generalitat, que han extingit el foc en mitja hora.

Els Bombers han hagut d’atendre 08:00 incendis més en domicilis a causa d’aparells de calefacció diversos.

A Figueres, a l’Alt Empordà, una persona ha patit cremades en un peu en un incendi que s’ha originat a les 11 del matí en un sisè pis, del número 9 de l’avinguda Vilallonga. El foc ha estat extingit per cinc dotacions després d’afectar completament el menjador de l’habitatge, tot i que el fum ha afectat la resta de les estances. El ferit ha estat traslladat a l’hospital de Figueres i els altres ocupants de l’habitatge han hagut de desallotjar-la. El foc no ha afectat l’estructura de l’habitatge ni de l’edifici.

Un tercer incendi s’ha originat en un habitatge de Premià de Mar aquesta passada matinada, originat per la bateria d’una bicicleta elèctrica. Com a conseqüència del foc ha cremat una habitació de l’habitatge, ubicada al número 4 del carrer Maresme d’aquesta localitat. Un dels ocupants de l’habitatge, de 53 anys, ha patit cremades en una mà i ha estat traslladat a l’hospital de Mataró.

Finalment, aquesta matinada ha cremat l’oficina d’una adoberia de pells d’Igualada. La nau ha quedat afectada pel fum, tot i que no s’han registrat ferits ni s’ha hagut de desallotjar cap persona. Deu dotacions de Bombers han participat en l’extinció.

 

Port de Tarragona