Detingut després de robar a una casa al Vendrell i trobar-li una pistola a un traster

Els Mossos el van localitzar circulant en bicicleta quan marxava del lloc on havia robat. El botí l'amagava a un traster del lloc on havia robat.

Robatori El Vendrell Mossos
Aquesta pistola es trobava al traster que feia servir d'amagatall el detingut.

Els Mossos van detenir aquest dimecres un home de 21 anys, de nacionalitat dominicana i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un robatori amb força i un delicte de tinença d’armes. Dimecres al matí, els mossos van rebre avís d’un robatori amb força en una casa del Vendrell. Ràpidament, diverses patrulles es van adreçar al lloc i van veure que algú havia trencat la persiana i el vidre d’una porta corredissa.

Els mossos van comprovar que el lladre no es trobava a l’interior de l’immoble i van començar una recerca per la zona. Minuts més tard, el van localitzar circulant amb bicicleta dirigint-se, segons ell, cap a casa seva. En l’escorcoll, els agents li van trobar uns guants, diversos clauers i dos cartutxos del calibre 22. Fetes les comprovacions, es va localitzar una casa de segona residència on el detingut havia accedit de forma il·legal i utilitzava un traster situat al jardí per guardar els objectes sostrets. Els agents van veure que al jardí hi havia la televisió que el detingut s’havia endut de la casa on s’acabava de produir el robatori. En l’escorcoll al traster es va localitzar un revòlver i sis cartutxos del calibre 22, dos portàtils, una tauleta, tres rellotges i gran quantitat de claus i clauers diferents.

El detingut, amb tres antecedents policials, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona