Els Mossos investiguen un nou episodi de 30 camions «punxats» a l’autopista entre Montmeló i Sant Cugat

S'ha activat el pla d'emergència d'Autoprotecció de l'AP-7 per part de Protecció Civil.

Mossos investigan pinchazos en camiones
Los pinchazos podrian ser causados causados por pequeñas piezas metálicas que se hallaron en la zona.

El que es va creure casual fa quatre dies ara ja no ho és tant. Una trentena de camions han punxat aquesta nit i matinada al tram que va des de Montmeló, al Vallès Oriental i Sant Cugat del Vallès. Entre els dos episodis ja són gairebé una cinquantena de vehicles afectats per «alguna cosa» que es desconeix i que divendres passat es va atribuir a la pèrdua de la càrrega d’algun dels vehicles de càrrega. El succés ha afectat la circulació de l’AP-7 que els Mossos intenten restablir i, de moment (entre set i vuit d’aquest matí) roman un carril tallat ja que encara no s’han retirat alguns vehicles. El tall afecta la zona entre Cerdanyola i Sant Cugat i entre Parets i el Papiol han quedat estacionat una desena de camions amb les rodes desinflades.

Tal com va passar divendres, Protecció Civil s’ha vist obligat de nou a activar el pla d’emergència Autoprotecció de l’autopista AP-7. Els Mossos investiguen l’origen d’aquests punxades massius, un fet poc habitual a les carreteres catalanes.

Port de Tarragona