La Policia Nacional deté a prop de Gandesa un fugitiu britànic acusat de l’agressió sexual a un nen de 14 anys

fugitivo británico detenido policía
L'individu portava vivint cinc anys a la Terra Alta i ara residia a Gandesa.

Agents del Cos Nacional de Policia a Tortosa han detingut un fugitiu britànic, acusat d’una agressió sexual a un nen de 14 anys al sud d’Anglaterra. Queia sobre ell una ordre europea de detenció i lliurament de la justícia anglesa. En els últims anys havia residit a la Terra Alta, on també ha dut a terme activitats delictives. La policia de Tortosa va localitzar l’individu, després de rebre l’ordre de detenció, en una masia situada en una zona de complicat accés propera a Gandesa, on se li va arrestar. Després d’això, se li ha posat a disposició de l’Audiència Nacional, competent en extradicions.

L’individu va cometre presumptament l’agressió sexual de la qual se l’acusa en el seu domicili després de convèncer a un adolescent de 14 anys que havia conegut el dia abans i al qual hauria amenaçat.