El cadàver aparegut al barranc de Rifà, a Mont-roig, podria ser la víctima d’un homicidi

El cos estava dins d'una bossa al barranc de Rifà, prop d'on es van trobar armes a finals del passat mes d'octubre.

cadàver trobat per uns caçadors a Mont-roig
Vista des de la carretera del barranc de Rifà, on els caçadors van trobar el cadàver.

El cos en avançat estat de descomposició trobat ahir al barranc de Rifà, a la localitat de Mont-roig, podria tractar-se d’una víctima d’homicidi. Hi ha diversos elements que descarten que es tracti d’un desaparegut, ja que no consta cap denúncia a la zona en els últims mesos. Però, a falta de la corresponent autòpsia, el fet que hagi aparegut dins d’una bossa diu molt de la participació de tercers en la mort. Encara no es coneix sexe, edat o nacionalitat del cos trobat per uns caçadors ahir al matí.

Recorda la periodista Sílvia Jiménez, de Diari Mes, que una patrulla de Mossos va trobar armes i munició enterrades en una zona boscosa propera a aquest barranc fa poc més d’un mes. El lloc, Concretament en el punt quilomètric 7 de la carretera T-322. Les armes trobades van ser un subfusell de la marca Scorpion, una pistola i munició de 9 i 12 mil·límetres. Les armes van ser embolicades en cinta adhesiva. El fet que les armes es trobessin amb signes de deteriorament i oxidació allunya la possibilitat que s’hagin utilitzat recentment. El departament de balística del complex Egara, seu central dels Mossos a Sabadell, es troba determinant aquesta possibilitat. El cas es troba sota secret de sumari mentre es realitzen les necroidentificaciones dactilars que permetran conèixer la identitat de la víctima.

 

Port de Tarragona