Detinguts in fraganti dos lladres quan robaven a un mercat de Nou Barris de Barcelona de matinada

Els mossos van enxampar els lladres quan es despenjaven de l’edifici per tal de fugir amb una bossa amb 3.000 euros.

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de l’1 de desembre dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb força en un mercat de Nou Barris. Els detinguts, de 33 i 37 anys, són de nacionalitat georgiana i tenen domicili a Barcelona.

El mateix dia cap a les tres de la matinada els mossos van ser requerits perquè des de la central d’alarmes d’un mercat de Nou Barris s’havia observat la presència de persones a l’interior del mercat. En arribar al lloc dels fets, els agents van contactar amb el responsable de l’espai per tal d’accedir-hi.

Els policies que van entrar al mercat van detectar dues persones que intentaven fugir pel terrat amb una bossa. Tot seguit, els mossos que vigilaven el perímetre exterior van veure, d’una banda, com una persona volia despenjar-se per la paret de darrera del recinte que comunica amb el pàrquing i, de l’altra, com un altre individu pretenia baixar per la façana del recinte. Els agents van interceptar els dos lladres, van recuperar la bossa que havien abandonat i en l’escorcoll van trobar més de 3.000 euros fraccionats en bitllets i monedes, una navalla amb la fulla doblegada i una participació de loteria del mercat. Així mateix, també van detectar que una desena de parades del mercat tenien danys.

Amb tots aquests inidicis els mossos van detenir els dos homes per un delicte de robatori amb força. Van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona