L’autòpsia determina que el cadàver trobat en un barranc a Mont-roig correspon a un home menor de 45 anys

troben un cadàver a Mont-roig
El cos va ser trobat al barranc de Rifà, prop de l'A-7.

El cadàver trobat ahir en un barranc de Mont-roig del Camp és el d’un home menor de 45 anys, així ho han revelat les proves forenses realitzades avui. Són poques les novetats que s’han pogut conèixer del cas, que es manté en secret de sumari, entre elles com es va produir la mort. No obstant això, els Mossos no són partidaris de relacionar el fet, presumptament delictiu, amb la troballa d’unes armes a la mateixa zona fa mes i mig. La policia catalana al·lega que hi ha una distància de 10 quilòmetres entre un lloc i un altre. La hipòtesi principal de la investigació se centra en un homicidi, tot i que -prudentes- res es desvetlla de moment. Les restes, en avançat estat de descomposició, van ser trobats el dimarts per uns caçadors que passaven per la zona del barranc de Rifà, en un lloc proper a un viver.

Mont-roig del Camp va ser també notícia durant el mes de juliol per un altre fet delictiu: la mort d’un veí al seu domicili a causa de trets que van ser realitzats per l’autor de l’assassinat d’un policia local de Gavà. Aquells trets es van realitzar amb una arma llarga.

Port de Tarragona