Sense carnet i conduint de nit a 215 km/h per l’autopista AP-7

excés velocitat turisme a l'Aldea
El vehicle va ser detectat a 215 km/h per un radar de l'AP-7 a l'Aldea.

Mossos d’Esquadra de Trànsit han detingut aquesta matinada un home de 31 anys, de nacionalitat belga i amb domicili a Bèlgica, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir a una velocitat penalment punible i un delicte de conducció sense haver obtingut mai el permís de conduir.

A les 01:50 hores de la matinada d’avui, un control de velocitat ubicat a l’autopista AP-7 al municipi de l’Aldea (Baix Ebre), ha detectat un vehicle circulant a 215 km/h en un tram limitat a 120 km/h. Ràpidament, la patrulla de trànsit ha donat l’alerta a la resta de dotacions per aturar el conductor i sancionar-lo.

Minuts desprès el mateix vehicle ha estat detectat en un altre control de velocitat ubicat a la mateixa autopista dintre del terme municipal de Cambrils (Baix Camp) mentre circulava a 161 km/h, cosa que també comporta una sanció, en aquest cas administrativa, per excés de velocitat.

El dispositiu policial ha permès interceptar i aturar el vehicle a Salou (Tarragonès), al punt quilomètric 257 de l’autopista AP-7. Durant la identificació, els agents han comprovat que el conductor no disposava del permís de conduir. Per aquest motiu, els mossos l’han detingut per dos delictes: circular a una velocitat punible i circular sense haver obtingut mai el permís de conduir. D’altra banda el detingut també ha estat denunciat administrativament per l’excés de velocitat en el segon control. El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial.