El jutge ordena l’ingrés a presó d’un perillós delinquent reincident acusat de 23 delictes comesos al Baix Camp i al Tarragonès

Era l’últim membre pendent de detenció d’un grup criminal desarticulat enguany que es caracteritzava per emprar violència física contra les seves víctimes. Li constaven cinc ordres de detenció pendents, tres reclamacions judicials i dues policials.

Detingut un perillós delinquent que actuava al Baix Camp i al Tarragonès
Els Mossos el van portar davant el jutge després que la Policia Local de Reus el detingués.

Un jutge de Reus ha ordenat l’ingrés a presó d’un delinqüent reincident i perillós que va cometre fins a 23 actes delictius a Reus, l’Aleixar, Tarragona i Constantí. Els Mossos d’Esquadra de Reus el van poder posar a disposició judicial arran d’una detenció per conducció temerària i atemptat contra els agents de l’autoritat duta a terme per la Guàrdia Urbana de Reus el passat 3 de desembre. El detingut té 21 anys, té nacionalitat espanyola i no disposa de domicili conegut. Està acusat de diversos delictes contra el patrimoni i les persones.

En l’atestat policial presentat davant del jutge, els investigadors relacionen aquest individu amb dos robatoris amb violència i lesions, un a Reus i l’altre a l’Aleixar, l’any 2016. Durant aquest 2017, el detingut hauria comès quatre robatoris amb força: dos a Tarragona i dos a Constantí, dos robatoris amb violència: un a Tarragona i un Reus, cinc robatoris de vehicles: dos a Reus, dos a Constantí i un altre a Tarragona, i un delicte de violació de domicili, un altre de lesions i resistència als agents de l’autoritat a Constantí.

Les diverses investigacions policials havien determinat que el modus vivendi del detingut es basava en la seva activitat delictiva contra el patrimoni i les persones. En aquest sentit, cal destacar que en molts dels fets va actuar amb violència contra les seves víctimes. El detingut, amb 23 antecedents policials, va passar el dia 5 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

 
Port de Tarragona