Un mort i tres ferits en un xoc frontal entre dos turismes a Ossó de Sió, a l’Urgell

G.V., de 37 anys, nacionalitat romanesa i veí de Guissona, ha mort aquesta tarda en una col·lisió frontal entre dos turismes que s’ha registrat a la carretera L-303, a Ossó de Sió, a la comarca de l’Urgell. L’accident s’ha produït dos minuts abans de les 13 hores per motius que encara s’estan investigant. En el mateix vehicle hi viatjaven dos ocupants més: un ha resultat ferit crític i se l’ha traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, i l’altre, en estat menys greu, ha estat traslladat a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Quant a l’altre turisme, la conductora i única ocupant del vehicle ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han efectuat tasques d’excarceració, i quatre ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també ha activat el suport psicològic. Pel que fa a l’afectació viària, la circulació s’ha tallat a les 13.21 hores. Posteriorment, a les 16.13 hores s’ha reobert parcialment la circulació mitjançant pas alternatiu. El trànsit a la via s’ha reobert del tot a les 16.47 hores.

[mappress mapid=»7″]
Port de Tarragona