Dos intoxicats en l’incendi en un edifici de set plantes de Badalona

Un vehicle va quedar completament calcinat a la C-16, a Bellver de Cerdanya ia Tarragona es va sufocar l'incendi en un pis de Sant Pere i Sant Pau

Dues persones van ser traslladades pels serveis d’emergència a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona com a conseqüència de l’incendi que es va registrar en el seu habitatge. El succés ha passat en un cinquè pis de l’avinguda d’Amèrica, nombre 56 del barri de Llefià de Badalona. L’incendi s’ha declarat a dos quarts d’aquest matí, i ha calcinat completament gran part de l’habitatge. La que no ha quedat afectada pel foc, ho ha estat per les altes temperatures i l’intens fum que també ha afectat l’escala de l’edifici, de set plantes. Els veïns del sisè i setè pis han estat evacuats per efectius de les cinc dotacions de Bombers de la Generalitat que han acudit a sufocar l’incendi, sis d’ells han descendit a través d’un camió escala. Tres ho van fer per l’escala comunitària.

A Tarragona, els Bombers van haver d’acudir al barri de Sant Pere i Sant Pau, on s’havia iniciat un foc a la cuina d’un pis del bloc Sant Andreu, on no es van registrar danys personals.

Un altre servei realitzat en el matí d’avui ha estat l’extinció d’un foc que ha afectat un vehicle a Bellver de Cerdanya, a les proximitats del túnel del Cadí, i que no ha originat ferits, encara que sí una important congestió del trànsit. Les cues a la C-16 han arribat a tenir fins a quatre quilòmetres.

 

Port de Tarragona