Els Bombers extingeixen dos incendis a habitatges a Pratdip, amb dos intoxicats, i a Almoster

Bombers extingeixen dos incendis a domicilis a Pratdip i Almoster
Intervenció de Bombers a la casa d'Almoster, on no es van registrar ferits.

Els Bombers de la Generalitat van treballar anit en un incendi en una casa de Pratdip on es van registrar dos intoxicats menys greus, segons informa el cos d’emergència. El foc es va produir a la xemeneia d’una casa de dues plantes del carrer de les Escoles, número 19 a dos quarts de nou de la nit. Cinc dotacions dels Bombers (tres camions, l’autoescala i un vehicle de comandament) van comprovar que l’incendi afectava la xemeneia, les golfes, de canya, i la teulada. Un cop apagat, van ventilar la segona planta de la casa que va quedar afectada pel fum. Dues persones, un home de 56 anys i una dona de 32, van resultar intoxicats menys greus i van ser evacuats pel SEM, que va desplaçar tres ambulàncies, a l’Hospital Sant Joan de Reus.

D’altra banda, tres dotacions van extingir el migdia de diumenge un incendi que va afectar una casa d’Almoster. El foc es va iniciar al garatge de l’habitatge, on es van cremar caixes i fustes. El fum i la intensa calor va afectar el primer pis de la casa, on no es van registrar ferits.

Port de Tarragona