FLASH: El jutge que instrueix el “Procés” i va ordenar els registres a dependències de la Generalitat, ingressat greu a l’Hospital Clínic

El jutge del 1O, greu a l'Hospital
El magistrat Ramírez Sunyer va complir el 10 de setembre passat 70 anys.

Juan Antonio Ramírez Sunyer, titular del Jutjat d’Instrucció 13 de Barcelona, ha estat ingressat a l’Hospital Clínic de Barcelona, segons publiquen aquesta nit els diaris digitals Públic i Vozpópuli, que fan referència a una “greu malaltia”. El magistrat hospitalitzat és el responsable de la investigació contra el ‘Procés’, a Catalunya i qui va ordenar els registres de la Conselleria d’Economia i altres dependències de la Generalitat.

Segons publica La Vanguardia, es tracta d’un problema intestinal. Els metges del Clínic li fan proves per saber l’abast de la malaltia. Va ingressar ahir al centre sanitari i es preveu que la malaltia el tindrà allunyat del jutjat un temps.

 

AMPLIAREM