Un individu dispara en un bar de Sant Carles de la Ràpita a un client i la seva exdona

El Jutjat número 3 d’Amposta, actuant com a jutjat de guàrdia, es fa càrrec de la investigació sobre un tiroteig d’aquesta tarda a un bar a Sant Carles de la Ràpita amb dues persones ferides, confirmen fonts judicials. Una dona i un home han resultat ferits aquesta tarda en un bar del carrer Sant Isidre de Sant Carles de la Ràpita. Pel que sembla, un home ha entrat en un bar armat amb una arma i en companyia de la seva exdona. Un dels clients del bar s’ha aixecat per anar al lavabo, moment en què li ha disparat per l’esquena. Després de ferir l’home, ha dirigit l’arma cap a la seva dona, a la qual ha disparat en una cama Tots dos han estat traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. L’autor dels trets ha fugit i està sent buscat per la policia catalana. Els Mossos d’Esquadra investiguen el que ha passat mentre es busca al causant.