Atrapen un lladre a Reus gràcies a que el veí va gravar amb el mòbil a través de l’espiell de la porta

detenido un ladrón gracias a que el vecino grabó por la mirilla
archivo

Un home de 53 anys, de nacionalitat espanyola i domiciliat a Reus, va ser detingut en aquesta ciutat pels Mossos d’Esquadra gràcies al fet que un veí va gravar amb el seu mòbil a través de l’espiell quan l’arrestat forçava una porta, informen els Mossos d’ ‘Esquadra. Els fets es van produir a les dues de la tarda del passat dimarts en un edifici del camí de Riudoms, a la capital del Baix Camp. El veí, en sentir cops al replà de l’escala, va veure a dues persones forçant amb una pota de cabra la porta d’accés al pis de davant. Ràpidament, va prendre el seu mòbil i va gravar en vídeo a través de l’espiell als dos lladres en plena acció. Posteriorment, va trucar al 112.

Els lladres es van adonar que algú els havia descobert perquè van fugir abans que arribés la policia, i també abans d’aconseguir obrir-la.

La policia catalana, gràcies al vídeo dels delinqüents i d’altres indicis presos per la policia científica en el lloc dels fets, van poder esbrinar la identitat d’un dels autors. Els investigadors continuen les gestions per identificar el segon dels lladres. El detingut, amb quatre antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar ahir a disposició del jutjat de Guàrdia de Reus, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona