Miracle a Salou: un cotxe cau a la via des de sis metres d’altura, és colpejat per un tren, però l’ocupant només resulta ferit lleu

El vehicle es trobava estacionat al pàrquing d'un centre comercial quan per motius que es desconeixen es va precipitar a la via, que es va mantenir tallada quatre hores.

Els Bombers van actuar la nit d’ahir en un miraculós succés que s’ha saldat amb un ferit lleu. Un vehicle, que es trobava estacionat al pàrquing del centre comercial de l’avinguda Pere Molas va caure des d’un desnivell de sis metres a la via del tren amb una persona al seu interior. Després de la caiguda, pel lloc va passar un tren de llarga distància que va colpejar el lateral del cotxe, que va arrencar. Es pot dir que la vida li va anar de mil·límetres, com pot observar-se en la fotografia. Aquest succés, que podria qualificar-se de miraculós, va provocar que el tren estigués detingut al lloc 40 minuts, després del que va emprendre la marxa. La circulació ferroviària va quedar interrompuda durant aquestes quatre hores. El vehicle va poder retirar-se del lloc a dos quarts de quatre de la matinada.

 

Port de Tarragona