El propietari de quatre gossos de la Pineda s’enfronta a multes que podrien sumar 80.000 euros per mutilar als animals

Va tallar les orelles als animals, de la raça dòberman i va ser interceptat per una patrulla de Medi Ambient de Mossos.

El propietari de quatre gossos de la Pineda s’haurà d’enfrontar a multes que podrien arribar fins als 80.000 euros per cometre una infracció molt greu relacionada amb el maltractament animal, van informar Mossos d’Esquadra. L’infractor Mutio als animals tallant-los les orelles. Agents de Medi Ambient de la policia catalana van interceptar el propietari mentre portava els animals, dobermans, amb si. La llei autonòmica sobre protecció d’animals a Catalunya prohibeix una pràctica que els aficionats a la caça insisteixen a mantenir, que fa referència a la mutilació d’orelles dels animals. Les multes per infringir aquesta norma van des dels 2.001 euros als 20.000 en funció de la seva gravetat. La policia catalana ha qualificat com a «molt greu» aquest cas.

Port de Tarragona