Els Mossos comissen 400 peces de roba falsificada a un mercat de Segur de Calafell

Els Mossos d’Esquadra del Vendrell, van denunciar un home de 23 anys de nacionalitat marroquina i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial, per vendre roba de marques presumptament falsificades. Els fets van succeir ahir al migdia, els agents van localitzar al mercat setmanal de Segur de Calafell (Baix Penedès) al denunciat carregant una furgoneta amb peces de roba suposadament falsificada. El propietari del vehicle no va poder acreditar amb cap tipus de documentació l’origen de la roba ni la seva autenticitat.

Els agents van comissar 408 peces de roba falsificada, de vuit marques comercials diferents, destinades a la seva comercialització directa en mercats ambulants.

Port de Tarragona