Moren dos motoristes a Camarles i Arenys de Mar amb xocs amb un cotxe i un autobús

accidents mortals a Arenys i Camarles
L'accident de Camarles es va registrar a la carretera TV-3409

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al migdia es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 0,5 de la carretera TV-3409, al terme municipal de Camarles, al Baix Ebre. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 12.13 h. Per causes que encara s’estan investigant, van xocar frontalment un turisme i una motocicleta. A conseqüència del xoc, el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes va resultar crític i va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII on va morir ahir a la nit. Es tracta d’E.S.T., un home de 58 anys, nacionalitat espanyola i veí de Camarles. El conductor del turisme va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Arran de la incidència, es van activar dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, la policia local de Camarles, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

D’altra banda, un motorista de 84 anys i veí d’Arenys de Mar, A.M. G, ha mort aquest dissabte per la matinada en un accident de trànsit a la C-61. L’home, que conduïa un ciclomotor, per causes que encara s’estan investigant, s’ha enfrontat contra un autobús i, conseqüentment, ha mort. El SCT a definit l’accident com «una col·lisió per envestida entre un autobús i un ciclomotor», segons informa el Servei Català de Trànsit. El xoc s’ha produït en el punt quilomètric 1,8 en el terme municipal d’Arenys de Mar. Els Mossos han rebut l’avís a les 11.20 h. Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, la C-61 ha estat tallada en tots dos sentits de la marxa i també s’ha tallat el ramal d’arribada de la C-32. La circulació s’ha normalitzat a les 14.09 hores després de l’aixecament del cadàver del finat.

Port de Tarragona