Investiguen una possible relació de l’assassí de Terol amb la mort de la parella de joves al Pantà de Susqueda

L'anàlisi balística i de l'arma confiscada al delinqüent serà bàsic per determinar-ne la relació.

Los ladrones entraron al apartamento tras romper una de las ventanas. / Mossos

Al llarg del dia d’avui, 18 de desembre, diferents fonts policials han desvelat que s’ha contemplat la possibilitat de relacionar a Ígor el Rus, el presumpte assassí dels dos guàrdies civils i un veí d’Albalate de l’Arzobispo, amb el doble crim de Susqueda. La notícia ha corregut avui com la pólvora, tant és així que l’institut armat s’ha apressat a desmentir aquesta relació. No obstant això, altres fonts -com TV3 o Onda 0- han parlat d’aquesta vinculació. Segons informava el canal 324, Norbert Feher, hauria declarat a la jutgessa que hauria mort a la parella trobada al pantà gironí. Els resultats de l’anàlisi balística de l’arma utilitzada i la seva comparació amb el projectil que va provocar la mort de la noia del Maresme, serà clau per vincular finalment o separar els dos casos. Serà l’IBIS, un dispositiu electrònic que analitza els projectils, casquets i armes per vincular-ho a altres casos policials, el que determinarà la seva vinculació o no. L’IBIS es troba a la comissaria de la Policia Científica al barri de Canillas, a Madrid, i no només podria relacionar els dos casos, sinó també aclarir d’altres ocorreguts en el passat en què Ígor el Rus hagués tingut relació.

Guàrdia Civil i Mossos, cos que ha estat encarregat del cas del Pantà de Susqueda, han compartit elements d’amdos casos per esbrinar aquesta possible vinculació.

 

 

Port de Tarragona