FLASH: El detingut a Montmeló per punxar les rodes a mig centenar de camions a l’AP-7 és un agent de Mossos d’Esquadra

l'autor de les punxades a l'autopista és un mosso d'esquadra
Comissaria de Mossos a Montmeló, on es troba el detingut.

L’home que la policia catalana va detenir ahir com a presumpte autor de les punxades premeditades a camions a l’AP-7 és un mosso que es troba des de fa tres mesos fora de servei. El detingut, que treballava a Institucions Penitenciàries, es trobava de baixa des del setembre i Afers Interns dels Mossos li va obrir un expedient disciplinari que ha suspès les seves funcions com a policia. Entre l’1 i el 5 de desembre es calculen que van ser 50 els camions que van punxar com a conseqüència de rodar sobre peces metàl·liques punxegudes que va llençar, presumptament, el policia que passarà a disposició judicial avui. La investigació ha determinat que va actuar sol sense que es conegui la motivació d’aquest sabotatge.

Actualització: El magistrat titular del jutjat d’instrucció 1 de Granollers ha acordat la pròrroga de la detenció fins demà de l’home detingut per, suposadament, haver punxat rodes de camions a l’autopista. Aquesta pròrroga s’ha acordat per tal de practicar una sèrie de diligències necessària abans de prendre declaració al detingut, segons informa el TSJC.

Port de Tarragona