FLASH: Mor d’un infart als 57 anys Albert Abelló, portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona

Albert Abelló mor d'un infart
Albert Abelló /Foto: Youtube

El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarrragona, Albert Abelló, ha mort d’un infart el migdia d’aquest dimecres 20 de desembre a l’edat de 57 anys. Abelló es trobava al seu despatx, situat a prop del Mercat Central de Tarragona, publica Diari Mes.

Nascut l’any 1960, Abelló és conegut per ser un emprenedor tarragoní que va fundar, l’any 1987, la cadena de supermercats dedicats a la venda especialitzada d’aliments congelats «Ana Pons». També destaca el seu càrrec de president de la Cambra de Comerç de Tarragona durant 8 anys, del 2006 al 2015. A més de ser el portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona també ostentava el càrrec de presidència del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT), a més de ser patró de la Fundació Topromi i conseller de l’Autoritat Portuària de Tarragona, segons les mateixes fonts.

Port de Tarragona