FLASH: 19 persones resulten ferides en un atropellament múltiple a Melbourne, Austràlia

La Policia encara no ha determinat si es tracta d'un atemptat terrorista o un succés accidental.

Una vintena de persones han resultat ferides en un atropellament massiu que s’ha registrat a les 16,40 hores de la tarda a Melbourne, Austràlia (5,40 de la matinada espanyola). Un vehicle SUV ha irromput en una cruïlla de carrers portant-se per davant als vianants que es trobaven al lloc. La policia ha dut a terme dues detencions en el lloc, tot i que encara no ha precisat si es tracta d’un atac terrorista, informa The Sidney Morning Herals. Dues hores després del succés encara no s’ha pogut determinar amb exactitud la gravetat dels ferits, que han estat traslladats a centres sanitaris (13 d’ells) encara que alguns són atesos al lloc per personal sanitari. No s’ha comunicat si hi ha víctimes mortals.

La intersecció d’Elizabeth Street i Flinders Street és una de les zones d’afluència de persones, especialment en aquestes dates nadalenques.

AMPLIEM

Port de Tarragona