Un treballador mor aixafat per tres plaques de granit en una empresa de Riudellots de la Selva

Muere trabajador en Riudellots
Polígono industrial de Riudellots.

Un home de 55 anys i veí de Banyoles, treballador d’una empresa de marbres i granit amb seu al polígon industrial de Riudellots de la Selva va morir ahir a la nit en caure sobre ell tres grans lloses de granit, ha informat Mossos d’Esquadra. Les plaques tenien unes dimensions de 2 x 4 metres i un pes de 1,5 tones. La família de la víctima va alertar companys de treball en no tenir notícies d’ell en arribar la nit. En acudir a la seu de l’empresa es van trobar el seu cos sota les pedres. Mossos, Bombers i SEM van rebre l’avís d’emergència sobre les onze de la nit. No obstant això, els serveis mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques res van poder fer per salvar la vida del treballador. Es desconeixen les causes que van provocar l’accident laboral.