Un conductor és detingut després de penjar a Instagram un vídeo conduint amb el seu vehicle a 272 km / h

La Guàrdia Civil ha identificat el conductor d’un vehicle que es va gravar mentre circulava a 272 km / h i posteriorment ho «penjar» a les xarxes socials. Es tracta d’un jove de 29 anys d’edat, veí de Cantàbria, que també està acusat de manipular el compte comptaquilòmetres per impedir la seva identificació i dificultar la tasca policial. Actualment es troba en qualitat de investigat, com a presumpte autor d’un delicte contra la Seguretat Vial.

Lles imatges van ser gravades el passat 2 de novembre a les 10:10 hores, en un tram de l’autovia A-231, sentit de circulació a Lleó, entre els quilòmetres 124 i 123. També el seu poder localitzar el compte d’Instagram des de la qual havien estat «penjades» les imatges i identificar al conductor.

El velocímetre del vehicle, un tot camí esportiu que llança una potència de 500 CV, va marcar durant aquest interval 272 km / h, superant en més de 152 km / h la velocitat genèrica establerta per a aquesta via que, en tractar-se d’una autovia, és de 120 km / h.

El vehicle, que es trobava a la venda, ha estat localitzat i intervingut. A més es va observar que els quilòmetres que marcava no corresponien amb els que figuraven en l’enregistrament. El seu comptaquilòmetres havia estat manipulat, fet comprovat per un tècnic, suposadament amb la intenció d’ocultar el fet i dificultar el seu esclariment.

Port de Tarragona