FLASH: Mor el conegut xef vallenc Àngel Solé en un accident de trànsit

muere el chef Angel Sole en accidente de tráfico
El prestigioso chef vallense era muy querido en la comarca.

Àngel Solé, popular cuiner vallenc de 48 anys, ha mort en un accident de trànsit ocorregut aquest matí al polígon industrial de la capital de l’Alt Camp, segons un comunicat emès per l’ajuntament de Valls. En el succés s’han vist implicats dos vehicles: la furgoneta del xef i un camió, el conductor ha estat detingut. El xoc s’ha registrat cap a les set del matí i ha tingut com a escenari el carrer Basters, en les proximitats de l’empresa Monix.

Segons fonts policials, el camió hauria fet una maniobra que ha provocat la col·lisió amb la furgoneta en plena cruïlla. Hi han treballat efectius de la policia local –que porta la investigació-, dels Mossos, del SEM i una dotació dels Bombers. La víctima mortal, de 48 anys, era un conegut restaurador de Valls i l’Ajuntament ha publicat una nota de condol. L’alcalde, Albert Batet, ha expressat a les xarxes la seva consternació per aquesta mort.

La víctima mortal és el restaurador vallenc Àngel Solí Guasch, que regentava el restaurant Ca l’Àngel i també El Petit Cup, un «ambaixador del calçot de Valls», segons ha expressat a través de Twitter l’Ajuntament. Per la seva part l’alcalde ha lamentat que «un accident maleït ens deixa sense un gran vallenc, un gran amic i una bona persona».

Port de Tarragona