Sis joves identificats, quatre d’ells detinguts, per agredir sexualment i insultar una dona a Vilanova

La dona es dirigia al seu lloc de feina quan va ser atacada mentre rebia insults xenòfobs i va patir lesions de caràcter lleu.

Els Mossos d’Esquadra han posat a disposició judicial quatre joves de nacionalitat marroquina, d’edats compreses entre els 19 i els 38 anys, i veïns de Vilanova i la Geltrú, com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual i d’un delicte d’odi i discriminació.

La investigació es va iniciar amb la denúncia, el 10 de desembre, d’una dona que havia patit abusos sexuals, cap a les 21.30 hores, a la via pública al municipi de Vilanova i la Geltrú. A més a més, la víctima també havia patit lesions de caràcter lleu i insults xenòfobs per part d’un grup de joves quan s’adreçava al seu lloc de treball.

Gràcies a les gestions d’investigació els agents van identificar els sis autors, un d’ells menor d’edat, i van determinar el seu grau de participació en l’agressió.

Finalment, els investigadors van detenir, el 19 de desembre, quatre dels autors dels fets. Cal esmentar que el cinquè dels participants identificats en l’agressió es troba actualment ingressat en un centre penitenciari de Barcelona i s’ha informat a Fiscalia de Menors del sisè identificat, ja que es tracta d’un menor d’edat.

Els detinguts van passar a disposició judicial ahir divendres i el jutge instructor va decretar llibertat amb càrrecs per tots quatre.

Port de Tarragona