FLASH: Una banda atraca amb pistoles i matxets un Decathlon de Terrassa quan “feia caixa”

Encara no s'ha comunicat cap detenció, ni es coneix el botí aconseguit.

atracament al Decathlon de Terrassa
Exterior del centre comercial atracat.

 

Un grup d’individus, compost per un nombre de delinqüents que no ha estat determinat, va atracar ahir a la nit la gran superfície Decathlon, a Terrassa, en un atracament que els Mossos d’Esquadra investiguen. El succés es va produir quan es feia caixa a l’establiment, al seu tancament. Segons publica La Vanguardia digital els delinqüents anaven armats amb pistoles i matxets i van intimidar els empleats per robar-los els diners recaptats durant el dia. Segons el rotatiu barceloní, un dels atracadors va poder ser reduït amb violència. No obstant això, l’assalt es porta encara en secret mentre que la policia catalana no ha comunicat encara detencions i tampoc es coneix si en el robatori amb intimidació i violència ha deixat algun ferit.

AMPLIAREM EN CONÈIXER MÉS DETALLS