A presó per entrar a robar a 13 botigues de Salou trencant els aparadors amb tapes de clavegueram

robatoris a establiments de Salou
El detingut actuava a establiments del centre de Salou.

Els Mossos d’Esquadra de Tarragona han detingut i ingressat a presó a un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salou, com a presumpte autor de tretze robatoris amb força a establiments de Salou. El delinqüent entrava després de trencar els aparadors amb tapes de clavegueram o pedres de grans dimensions, informa el cos policial.

La investigació es va iniciar arran d’un robatori amb força que va tenir lloc durant la matinada del passat 6 de novembre en un establiment comercial del carrer València de Salou. L’autor del robatori va utilitzar una pedra de grans dimensions per trencar l’aparador, accedir a l’interior del local i sostreure la caixa enregistradora i diverses ampolles de licor.

Segons va poder determinar la investigació, durant les següents setmanes es van produir una sèrie de robatoris amb força amb el mateix modus operandi. Els fets es produïen sempre durant la nit i l’autor, per trencar l’aparador del comerç, utilitzava pedres de grans dimensions, tapes de clavegueram o les bases de para-sols de locals propers. Un cop a l’interior de l’establiment, el lladre robava la caixa enregistradora i objectes fàcils de col·locar al mercat negre.

El detingut, segons la investigació, va cometre els tretze robatoris entre els dies 6 de novembre i 16 de desembre. Tots els fets van tenir lloc a la zona centre de Salou. A més, en aquest període de temps, l’individu en qüestió va ser detingut in fraganti dues vegades, primer per la Policia Local de Salou el passat 4 de desembre, i pels Mossos d’Esquadra sis dies després, el 10 de desembre.

Gràcies a diverses gestions d’investigació, els mossos van poder relacionar l’individu amb els tretze robatoris. Per aquest motiu, aquest dilluns van localitzar i detenir a Salou el presumpte lladre.

Aquest dimarts, els mossos van fer una entrada i registre amb autorització judicial en el domicili del detingut, situat a Salou. En aquest escorcoll, els agents van recuperar gènere d’alguna de les botigues on s’havien comès els robatoris i també indicis que vinculaven al detingut amb l’autoria dels robatoris.

L’arrestat acumula quatre antecedents policials dels quals tres són per detencions en els darrers dos mesos. Un cop finalitzada la instrucció, el detingut va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.