Una dona de 94 anys, evacuada a Joan XXIII per una explosió de gas a Cornudella

Altres incendis es van registrar a Constantí i Segur de Calafell, sense víctimes.

una anciana resulta herida en una explosión de gas en Cornudella
Imagen del servicio realizado por Bombers en Constantí.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut de traslladar a una dona de 94 anys que ha resultat ferida en una explosió de gas en un domicili de Cornudella de Montsant ahir a la nit, informa el cos d’emergència. Bombers de la Generalitat han atès la incidència, relacionada amb el gas propà. La dona pateix cremades i contusions superficials.

Bombers va enviar cinc dotacions al lloc, concretament  a la cuina de l’habitatge. El fet es va produir cap a dos quarts de nou e la nit. Es tracta d’una casa de planta baixa i dos pisos, situada al carrer de la Miranda, número 11. Com a conseqüència de l’explosió va quedar afectada l’estructura de la casa, per la qual cosa aquest diumenge un arquitecte l’ha de revisar.

Altres serveis realitzats per Bombers a les comarques tarragonines han tingut com a escenari Constantí i Segur de Calafell. A la primera de les poblacions es va atendre un pis deshabitat on havia cremat un matalàs. Quatre unitats van extingir l’incendi (foto).

Ahir es va haver de extingir un incendi ocorregut a la terrassa d’un pis de Segur de Calafell. El fum va afectar l’habitatge al complet. Els veïns de l’edifici es autoevacuaron cap a l’exterior. No es va registrar cap ferit. Van treballar en l’extinció quatre unitats de Bombers de la Generalitat.

 

Port de Tarragona