FLASH: Cinc morts i quinze ferits en caure un autobús en un pas subterrani del Metro de Moscou

Un autobús cau per les escales del Metro a Moscou
Bombers de Moscou inspeccionen els baixos del vehicle per trobar víctimes.

Cinc morts i quinze ferits és el balanç provisional d’un estrany succés ocorregut a Moscou aquest matí. Un autobús ha caigut per les escales d’un pas subterrani del metro a gran velocitat. Malgrat que en els primers moments es podia sospitar que es tractava d’un atac en el qual es volgués atropellar un gran nombre de persones, les autoritats han descartat el mòbil terrorista.

El succés ha tingut lloc avui, dia laborable a Rússia, motiu pel qual el vehicle ha atropellat a diverses persones que es dirigien al seu quefer habitual. Mitjans russos publiquen que la policia investiga un possible fallada mecànica del vehicle que hauria afectat els frens.

AMPLIAREM

Port de Tarragona