Un vaixell mercant troba a mitja hora de la costa al pescador desaparegut a Deltebre

Va ser trobat sa i estalvi en el pot des del qual va sortir sense ràdio ni mòbil. És un jove de 25 anys que va partir de Riumar.

rescatado un pescador en Deltebre
Este carguero de contenedores avistó al joven de Riumar. /@Minibulk

Un pescador de Riumar que va desaparèixer ahir a la costa de Deltebre ha estat trobat 24 hores després pel mercant Benedikt Rambow informa Salvament Marítim. El jove, de 25 anys, viatjava sol. Se li ha trobat sa i estalvi després de passar tota la nit a la barca, que no disposava de ràdio, ni telèfon mòbil. L’embarcació es trobava a una mitja hora de navegació de la costa i va ser albirada pel vaixell mercant. L’helicòpter Helimer 218, que havia participat en la recerca es va retirar i va ser l’embarcació Salvamar Achernar la qual va traslladar al pescador al port de Sant Carles de la Ràpita. En la recerca van participar també efectius de la patrullera de la Guàrdia Civil, Policia (en terra), Protecció Civil i Creu Roja.

Port de Tarragona