Detinguts quatre homes quan robaven a una casa del Catllar mentre es feien les votacions

Els lladres van fer saltar l’alarma de la casa i una patrulla que es trobava fent la vigilància d’un col·legi electoral va respondre ràpidament i els va interceptar quan miraven d’accedir a un segon immoble.

Imatge 3

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir dijous al matí quatre homes de 20, 27, 34 i 38 anys, tres de nacionalitat xilena i un de nacionalitat espanyola, tots quatre veïns de Badalona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a una casa del Catllar el dia dels comicis.

Els fets van tenir lloc sobre les 11.00 hores quan els mossos van rebre l’avís que en una casa del Catllar havia saltat l’alarma. Una patrulla que es trobava fent la vigilància d’un col·legi electoral amb motiu de les eleccions, va arribar ràpidament al lloc dels fets.

Els agents van localitzar un vehicle amb tres ocupants aturat al davant d’una casa. A la porta de l’immoble un quart individu trucava al timbre per comprovar si hi havia algú. Llavors, els agents van identificar-los i van comprovar que les respostes que donaven eren del tot incoherents.

Mentre la patrulla feia les identificacions, altres patrulles van arribar al lloc i es va fer l’escorcoll dels quatre individus. Tres d’ells portaven mitjons a les butxaques per fer servir de guants en els robatoris i no deixar empremtes. A més, els mossos els van trobar diversos tornavisos de grans dimensions i, a un d’ells, li van trobar un anell amagat al pantaló.

Els agents van adreçar-se a la casa on s’havia produït el robatori i van comprovar que la finestra tenia signes de forçament. Les marques coincidien plenament amb els tornavisos que portaven els detinguts. Dels quatre detinguts, només l’home de 34 anys i nacionalitat espanyola té quatre antecedents policials. Els detinguts han passat aquest divendres a disposició judicial.

Port de Tarragona