El Ministerio del Interior decideix retirar els reforços policials ubicats en vaixells i hotels de Catalunya

El Ministeri de l’Interior ha informat que tots els reforços policials ubicats en vaixells i hotels deixaran Catalunya abans del proper dissabte. Els vaixells Azzurra i Rhapsody deixaran d’allotjar a agents del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil mobilitzats fa mesos amb motiu de l’operació Copernico.

La marxa es deu, segons alguns mitjans, al final de la dotació que havia previst Hisenda per remuneració extraordinària dels agents i el pagament dels seus allotjaments, que pel que sembla s’havia previst fins al 31 de desembre.

La notícia arriba en un moment en què els policies allotjats al vaixell Rhapsody van protestar pel menú de Nadal i per altres elements relacionats amb els escraches i altres elements que feia que els agents es trobessin incòmodes en els seus destins.

Port de Tarragona